ბოისა

ღვინოები

``ბოისას`` ბრენდის ღვინოების სამშობლო კახეთია, აღმოსავლეთ საქართველოს მეღვინეობით განთქმული რეგიონი. ღვინის დამზადებისას ვიცავთ ტრადიციულ მეთოდს და ვიყენებთ სხვადასხვა სახის ქვევრებს, ადგილობრივ, ტრადიციულ თიხის ჭურჭელს, რომელთა ასაკიც 100 წელს აღწევს. ფერმენტაცია მიმდინარეობს ბუნებრივად, სახამებლის ან ენოლოგების მიერ გამოყენებული სხვა მასალების დამატების გარეშე.

ბოისა ნალი რქაწითელი 2020

ნარინჯისფერი (ქარვისფერი) მშრალი ღვინო. ხელით ნაკრეფი მტევნები, ბუნებრივი ფერმენტაცია, ხანგრძლივი მაცერაცია, 6-თვიანი დაძველება საუკუნოვან ქვევრებში.

რქაწითელი ქართული ენდემური ჯიშია, რომელიც ერთ დროს მსოფლიოში ყველაზე გავრცელებული სახეობის სტატუსსაც კი ატარებდა.

მოცულობა: 0.75 ლ
ალკოჰოლის დონე: 13.0%

ბოისა საფერავი 2017

წითელი მშრალი ღვინო, რომელიც მზადდება ენდემური საფერავის ჯიშის ვაზისგან, რომელიც მიეკუთვნება იმ უიშვიათეს სახეობებს, რომლებიც პიგმენტს შეიცავენ არა მხოლოდ კანში, არამედ – რბილობშიც. შესაბამისად, საფერავის ღვინო უმალვე იღებს წითელ ფერს, მაშინ როდესაც სხვა წითელი ღვინოები შეფერილობას მხოლოდ მაცერაციის შემდეგ იღებენ.

ხელით ნაკრეფი მტევნები, ბუნებრივი ფერმენტაცია, მაცერაცია და 1-თვიანი დაძველება საუკუნოვან ქვევრებში.

მოცულობა: 0.75 ლ
ალკოჰოლის დონე: 13.0%

Boisa saperavi traditional 0.75L