ბოისა

ღვინოები

``ბოისას`` ბრენდის ღვინოების სამშობლო კახეთია, აღმოსავლეთ საქართველოს მეღვინეობით განთქმული რეგიონი. ღვინის დამზადებისას მკაცრად ვიცავთ ტრადიციულ მეთოდს და ვიყენებთ სხვადასხვა სახის ქვევრებს, ადგილობრივ, ტრადიციულ თიხის ჭურჭელს, რომელთა ასაკიც 100 წელს აღწევს. ჩვენი ვაზი იზრდება ბიოლოგიურად სუფთა მეთოდებით გაშენებულ ვენახში. ფერმენტაცია მიმდინარეობს ბუნებრივად, სახამებლის ან ენოლოგების მიერ გამოყენებული სხვა მასალების დამატების გარეშე.

ბოისა რქაწითელი 2015

ნარინჯისფერი (ქარვისფერი) მშრალი ღვინო. ხელით ნაკრეფი მტევნები, ბუნებრივი ფერმენტაცია, ხანგრძლივი მაცერაცია, 6-თვიანი დაძველება საუკუნოვან ქვევრებში. ღვინო არ იფილტრება, ამიტომ ბოთლში შესაძლოა შეგხვდეთ ღვინისთვის დამახასიათებელი ნალექი.

რქაწითელი ქართული ენდემური ჯიშია, რომელიც ერთ დროს მსოფლიოში ყველაზე გავრცელებული სახეობის სტატუსსაც კი ატარებდა.

მოცულობა: 0.75 ლ
ალკოჰოლის დონე: 14.0% ABV

Boisa rkatsiteli traditional 0.75L

ბოისა რქაწითელი 2016

ნარინჯისფერი (ქარვისფერი) მშრალი ღვინო. ხელით ნაკრეფი მტევნები, ბუნებრივი ფერმენტაცია, ხანგრძლივი მაცერაცია, 6-თვიანი დაძველება საუკუნოვან ქვევრებში. ღვინო არ იფილტრება, ამიტომ ბოთლში შესაძლოა შეგხვდეთ ღვინისთვის დამახასიათებელი ნალექი.

რქაწითელი ქართული ენდემური ჯიშია, რომელიც ერთ დროს მსოფლიოში ყველაზე გავრცელებული სახეობის სტატუსსაც კი ატარებდა.

მოცულობა: 0.75 ლ
ალკოჰოლის დონე: 12.0% ABV

Boisa rkatsiteli traditional 0.75L

ბოისა საფერავი 2016

წითელი ღვინო, რომელიც მზადდება ენდემური საფერავის ჯიშის ვაზისგან, რომელიც მიეკუთვნება იმ უიშვიათეს სახეობებს, რომლებიც პიგმენტს შეიცავენ არა მხოლოდ კანში, არამედ – რბილობშიც. შესაბამისად, საფერავის ღვინო უმალვე იღებს წითელ ფერს, მაშინ როდესაც სხვა წითელი ღვინოები შეფერილობას მხოლოდ მაცერაციის შემდეგ იღებენ.

ხელით ნაკრეფი მტევნები, ბუნებრივი ფერმენტაცია, მაცერაცია და 6-თვიანი დაძველება საუკუნოვან ქვევრებში.

ღვინო არ იფილტრება, ამიტომ ბოთლში შესაძლოა შეგხვდეთ ღვინისთვის დამახასიათებელი ნალექი.

მოცულობა: 0.75l
ალკოჰოლის დონე: 13.5% ABV

Boisa saperavi traditional 0.75L